Автоновини

BMW представив новий універсал 3-Series

BMW представив новий універсал 3-Series
Фото: BMW

Компанія BMW розсекретила 3-Series нового покоління в кузові «універсал». Публічна прем’єра автомобіля відбудеться восени 2019 року на Франкфуртському автосалоні. Після цього новинка надійде в продаж в Європі.

Лінійку двигунів універсал запозичив у однойменного седана. До неї увійшли нові чотирициліндрові дволітрові наддувні агрегати, розвиваючі 184 (версія 320i) і 258 к.с. (Версія 330i). Дизельна гамма представлена ??дволітровими моторами потужністю 150 (318d) і 190 к.с. (320d), а також 265-потужним трилітровим шестициліндровим агрегатом (330d). Крім цього, новинка отримала версію M340i з 3,0-літровим бензиновим мотором. Потужність агрегату становить 375 кінських сил. У наступному році універсал також обзаведеться гібридною модифікацією.

BMW представив новий універсал 3-Series

Новинка оснащується восьмиступінчастою автоматичну трансмісію. Для початкових дизельних агрегатів пропонується шестиступінчаста механічна трансмісія. Водієві доступні динамічний круїз-контроль, функція Start / Stop, перемикач режимів руху і сигналізація аварійного зближення при парковці. Базові версії машини надійдуть у продаж з переднім приводом. Опціонально доступна система повного приводу XDrive.

BMW представив новий універсал 3-Series

Автомобіль виріс в габаритних розмірах в порівнянні з однойменним седаном. Задній ряд може складатися в пропорції 40: 20: 40. У цьому випадку розмір багажного відділення складе 1510 літрів. Універсал, як і седан, відрізняється від попередника більш спортивною зовнішністю, а також відсутністю фірмового «вигину Хоффмайстер”, від якого дизайнери вирішили відмовитися.

BMW представив новий універсал 3-Series

Прем’єра нової BMW третьої серії відбулася 2 жовтня на автосалоні в Парижі. Седан став першою моделлю марки з «розумними» амортизаторами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook