Автоновини

Toyota і Subaru разом розроблять електричний кросовер

Toyota і Subaru разом розроблять електричний кросовер

Компанії Toyota і Subaru підписали угоду про спільну розробку нової автомобільної платформи, яка ляже в основу автомобілів з повністю електричними силовими установками, в тому числі, кросовера С-класу. Про це повідомляють прес-служби автовиробників.

В рамках проекту інженери використовують електричні технології Toyota, тоді як Subaru надасть свій досвід в області створення систем повного приводу. На новій архітектурі будуть побудовані автомобілі D- і С-сегмента, в тому числі, седани і позашляховики. Автомобілі будуть продаватися під обома брендами.

На даний момент у компанії Toyota є тільки один серійний електрокар – «зелена» версія кросовера CH-R, яку почнуть виробляти в Китаї на спільних підприємствах GAC-Toyota і FAW-Toyota. Продажі в КНР стартують в 2020 році.

Що стосується Subaru, то в її лінійці є тільки підключаємий гібрид Crosstrek Hybrid, створений на агрегатах Toyota. До складу силової установки входить дволітровий опозитний двигун внутрішнього згоряння, два електромотори, система симетричного повного приводу, а також варіатор. Сумарна віддача агрегатів становить 150 к.с., а запас ходу виключно на електротязі дорівнює 27 кілометрам.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook