Автоновини

Renault представив оновлений кросовер Koleos

Renault представив оновлений кросовер Koleos
Фото: Renault

Компанія Renault представила модернізований кросовер Koleos – французька модель другого покоління зазнала перше серйозне оновлення з моменту своєї появи три роки тому. Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, вдосконалену мультимедіа і два нових мотора.

Від попередника кросовер можна відрізнити завдяки більш вираженій радіаторній решітці, збільшеним захисним пластинам днища, а також нової хромованої окантовці бампера. У стандартне оснащення тепер входять світлодіодні головні фари і задні ліхтарі з 3D-ефектом.

В обробці салону застосували більш якісні матеріали. Інформаційно-розважальний комплекс R-Link2, для якого доступні тачскрін з діагоналлю 7 і 8,7 дюйма, тепер доповнено інтерфейсом Apple CarPlay. Список електронних «помічників» поповнився новою системою автоматичного екстреного гальмування, що розпізнає пішоходів.

Renault Koleos отримав два нових дизельних мотора. Перший – 1,8-літровий агрегат – розвиває 150 к.с. і 340 Нм крутного моменту. Другий двигун об’ємом два літри видає 190 сил і 380 ньютон-метра. Обидва мотори працюють в парі з варіатором і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook