Автоновини

Mercedes-Benz опублікував зображення нового кросовера

Mercedes-Benz опублікував зображення нового кросовера
Фото: Twitter / MercedesBenz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала тізерне зображення нового кросовера GLB. На знімку можна побачити обриси майбутньої машини і задню оптику. У салоні новинки з’явиться цифрова приладова панель. За даними Carscoops, прем’єра серійної версії новинки відбудеться до кінця літа 2019 року.

У модельній лінійці бренду автомобіль займе місце між GLA і GLC. Основними конкурентами кросовера стануть Audi Q3 і BMW X1.

GLB побудують на платформі передньопривідної MFA – тієї ж, що покладена в основу Mercedes A-Class і GLA. Автомобіль отримає пневматичну підвіску і адаптивні амортизатори. У кросовера три ряди сидінь і сім посадочних місць. Другий ряд може складатися в пропорції 40:20:40. Також водієві буде доступна напівавтономна система управління автомобілем, яку запозичать у S-Class.

Які мотори отримає серійна версія новинки поки невідомо. Концепт, який був представлений на автосалоні в Шанхаї 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 224 к. с. і 350 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з восьмиступінчастим «роботом» DCT і системою повного приводу 4Matic. За неофіційними даними, кросовер укомплектують чотирициліндровими бензиновими і дизельними агрегатами. Пізніше автомобіль отримає AMG-версію. Потужність агрегатів складе від 160 до 300 кінських сил. Також можлива поява гібридної модифікації, до складу якої увійде бензиновий двигун і електромотор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook