Автоновини

Kia Sorento нового покоління вперше помічений на тестах

Kia Sorento нового покоління вперше помічений на тестах
Фото: Carscoops

Компанія Kia розпочала дорожні випробування Sorеnto нового покоління. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час тестів в Альпах. Знімки були викладені виданням Carscoops.

На фотографіях можна помітити також кросовер BMW X5, який можливо використовували для порівняння налаштувань і характеристик. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться в наступному році. Основними конкурентами машини стануть Ford Explorer, Toyota Highlander, Chevrolet Traverse і Hyundai Santa Fe.

Автомобіль отримає більш незграбний кузов і стане більше свого попередника. Крім бензинових і дизельних моторів новинка повинна отримати гібридну силову установку. Крім цього Sorento оснастять новими системами безпеки і допомоги водієві.

Kia Sorento нового покоління вперше помічений на тестах

У минулому році з’явився Kia Sorento Prime 2019 модельного року. Автомобіль в версіях Premium і GT Line отримав проекційний дисплей, який раніше був доступний тільки на флагманському седані Quoris і спортивному фастбеку Stinger.

Моторна гамма Kia Sorento Prime включає бензинові агрегати робочим об’ємом 2,4 і 3,5 літра, що розвивають 188 і 249 к. с. відповідно. Крім того, доступний 2,2-літровий дизель, який видає 200 кінських сил. Всі мотори працюють в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook