X

Нова BMW M8 отримала 625-потужний мотор

Фото: BMW

Компанія BMW представила найпотужнішу модифікацію відродженої «вісімки» – M8, яка буде доступна у вигляді «купе» і «кабріолета», а також в топовій версії Competition. Остання отримала двигун з віддачею 625 кінських сил.

Нова BMW M8, яка побудована на модернізованій базі варіанту M850i, отримала силовий агрегат від «зарядженого» седана M5. Шасі автомобіля регулювали і обкатувати на Нюрбургринзі протягом 24 місяців.

BMW M8 оснастили 4,4-літровим двигуном V8 з двома турбінами, який в стандартній модифікації видає 600 к.с. і 750 ньютон-метра. У випадку з версією Competition продуктивність двигуна збільшена до 625 кінських сил. Купе здатне набирати першу “сотню” 3,3 сек., а кабріолет – за 3,4 секунди. Варіант Competition прискорюється з місця до 100 км / год за 3,2 секунди.

Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою 250 км / год, однак з опціональним пакетом M Driver’s Package обмежувач перенесуть на позначку 305 км на годину. Таким чином, нова M8 стала найпотужнішою і найшвидшою серійною двохдверною моделлю в історії баварської марки.

Всі автомобілі сімейства M8 оснащені повним приводом і активним M-диференціалом. Водій може вибрати між стандартним режимом їзди 4WD і спортивним 4WD Sport. Крім того, можна відключити систему динамічної стабілізації і активувати режим 2WD з передачею тяги виключно на задні колеса.

BMW M8 отримала модернізовану адаптивну підвіску, шестипоршневі гальмівні механізми (як опція доступні карбон-керамічні диски), 20-дюймові колісні диски і спортивні сидіння. За додаткову плату, в тому числі, доступні аеродинамічні елементи з композитних матеріалів.

Європейські продажі BMW M8 нового покоління стартують восени. Українськи ціни на автомобілі повинні оголосити найближчим часом.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post