Автоновини

Audi показала позашляховик A6 Allroad нового покоління

Audi показала позашляховик A6 Allroad нового покоління
Фото: Audi

Компанія Audi представила «високий» універсал A6 Allroad нового покоління. Від інших представників сімейства A6, котрі дебютували в минулому році, Allroad-версія відрізняється підвіскою зі збільшеним кліренсом і наявністю систем допомоги при їзді по легкому бездоріжжю.

Дорожній просвіт новинки при стандартних налаштуваннях склав 139 мм – це на 45 мм більше, ніж у звичайного універсала A6 Avant. В базове оснащення входить адаптивна пневматична підвіска зі спеціальними настройками, яка змінює кліренс в залежності від дорожнього покриття, а також виходячи з швидкості руху. Максимальний показник кліренсу – 184 міліметра.

Крім того, універсал укомплектований системою контролю кренів кузова і функцією допомоги при спуску з гори, яка автоматично обмежує швидкість в діапазоні від 20 до 30 км / год і може гальмувати вибірково усіма, або одним з чотирьох коліс для безпечного з’їзду.

У лінійку двигунів увійшли три трилітрових дизеля V6 різного ступеня форсування. Базовий мотор розвиває 231 силу і 500 Нм, тоді як «середній» агрегат видає 286 к.с. і 620 Ньютон-метра. Нарешті, топовий двигун розвиває 349 сил і 720 ньютон-метра.

Всі силові агрегати, що працюють за схемою «м’який гібрид» на основі 48-вольтової бортової системи, поєднуються з восьмиступінчастим «автоматом» Tiptronic.

Європейські продажі вседорожнього універсала Audi A6 Allroad нового покоління стартують в червні 2019 року. Ціни починаються з позначки 61,5 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook