Автоновини

Bentley розповів про новий Flying Spur

Bentley розповів про новий Flying Spur

Компанія Bentley опублікувала кілька знімків зі швидкісних тестів седана Flying Spur третього покоління. Прем’єра автомобіля, на якому вперше використовують ряд нових технологій, відбудеться 11 червня.

Новий Bentley Flying Spur стане першою моделлю британської марки, яка отримає повнокероване шасі. На високих швидкостях задні колеса будуть повертатися в одну сторону з передніми, що підвищить стабільність автомобіля, а на невеликих – в протилежну, що збільшить маневреність.

Крім того, вперше при їзді в звичайних умовах тяга передаватиметься тільки на задню вісь, тоді як передні колеса будуть підключатися автоматично, якщо електроніка виявить недолік зчеплення з дорожнім полотном. Нарешті, для седана будуть доступні активні стабілізатори поперечної стійкості Dynamic Ride, що живляться від 48-вольтової бортової системи і покликані мінімізувати крен кузова.

В основу Bentley Flying Spur ляже модульна платформа MSB, яка використовується, наприклад, на Porsche Panamera і на новій Bentley Continental. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде твін-турбомотор V8, а також шестилітровий агрегат W12, який на Continental GT видає 635 кінських сил.

Сумарна потужність агрегатів такого седана складе 410 кінських сил. Запас ходу виключно на електротязі не перевищуватиме 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook