Автоновини

Skoda вперше показала новий позашляховик Superb Scout

Skoda вперше показала новий позашляховик Superb Scout
Фото: Skoda

У Братиславі представлено універсал підвищеної прохідності Skoda Superb Scout зі збільшеним кліренсом, повнопривідною трансмісією, потужними двигунами і спеціальною обробкою.

Флагман марки Skoda отримав версію підвищеної прохідності Scout. Прем’єра машини пройшла в рамках чемпіонату світу з хокею, який проходить в словацькій Братиславі.

Візуально Superb Scout відрізняється більш брутальною зовнішністю, великою кількістю захисного пластика чорного кольору на бамперах, колісних арках і боковинах, а також псевдоалюмінієвим захистом низу кузова. Бічні дзеркала також пофарбовані під алюміній, рейлінги на даху теж контрастного відтінку, а на передніх крилах з’явилися бейджи з назвою моделі.

Кліренс збільшено на 15 мм, встановлений ??металевий захист силового агрегату, диски – 18- і 19-дюймові в залежності від виконання. У салоні використана особлива обробка в псевдодерев’яному стилі, а крісла оббиті немаркою тканиною з контрастною прострочкою. За доплату запропонують і шкіру, і замшу.

Superb Scout випускається тільки в кузові універсал і тільки з повнопривідною трансмісією. Силових агрегатів тільки 2: дизель 2,0 TDI потужністю 190 к. с. або бензиновий мотор 2,0 TSI з віддачею 272 кінські сили. Обидва працюють в парі з 7-ступінчастим роботом DSG і виконують норми Євро 6, причому бензиновий агрегат має функцію старт-стоп і систему рекуперації енергії при гальмуванні.

За доплату пропонується адаптивне шасі з набором налаштувань для різних типів покриття. В системі вибору режимів руху Driving Mode Select з’явився додатковий алгоритм Off-Road, який робить систему стабілізації менш суворою, але допомагає імітувати блокування диференціалів, пригальмовуючи колеса, що буксують. Нарешті, в меню медіасистеми з’явилася спеціальна позашляхова анімація, яка допомагає керувати машиною в складних умовах.

Флагманський Scout вийде на європейські ринки на початку 2020 року. Приблизно в ті ж терміни автомобіль можна очікувати і в Україні. Інформації про ціни і комплектації поки немає.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook