Автоновини

Глава Audi назвав терміни появи нового кросовера

Глава Audi назвав терміни появи нового кросовера
Фото: Audi

Компанія Audi в липні 2019 року представить новий компактний кросовер під назвою Q3 Sportback, який буде конкурувати, наприклад, з BMW X2. Про це на щорічних зборах акціонерів німецької марки оголосив її голова Брем Шот.

Раніше передбачалося, що новинку назвуть Q4, однак німці вирішили вперше вибрати позначення Sportback для одного з представників своєї SUV-лінійки. За попередніми даними, публічна прем’єра Audi Q3 Sportback відбудеться у вересні в рамках Франкфуртського автосалону.

Новинка розділить вузли і агрегати зі стандартним кросовером Q3, від якого буде відрізнятися тільки силуетом кузова. У лінійку двигунів увійдуть бензинові і дизельні наддувні мотори робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра потужністю від 150 до 230 кінських сил. Не виключено, що у моделі також з’явиться версія з гібридною силовою установкою, яка зможе проїжджати виключно на електричній тязі до 50 кілометрів.

Крім того, у моделі буде «заряджена» RS-модифікація, яку оснастять 2,5-літровим наддувним п’ятициліндровим двигуном потужністю близько 400 кінських сил. Такий автомобіль також укомплектують спортивною підвіскою і посиленими гальмівними механізмами.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook