Автоновини

Оголошено українські ціни на новий Porsche Cayenne Coupe

Оголошено українські ціни на новий Porsche Cayenne Coupe
Фото: Porsche

Новий Porsche Cayenne Coupe доступний до замовлення в офіційній дилерській мережі Porsche в Україні.

Абсолютно новий позашляховик Porsche Cayenne Coupe був представлений у березні 2019 року і одразу завоював визнання автомобільних ентузіастів за свій спортивний дизайн. Він поєднав у собі всі можливості сучасного Cayenne, але за рахунок більш динамічного дизайну і технічних інновацій позиціонується як ще більш прогресивний, атлетичний та емоційний спортивний позашляховик.

Технологічна «родзинка» Porsche Cayenne Coupe – активний задній спойлер, яким управляє система Porsche Active Aerodynamics (PAA). При досягненні швидкості 90 км/год він висувається на 135 мм, збільшуючи тиск на задню вісь. В результаті – визначна аеродинаміка та зниження витрат палива.

Прийом замовлень на Cayenne Coupe

Офіційна дилерська мережа Porsche в Україні* приймає замовлення на спортивні позашляховики Cayenne Coupe та Cayenne Coupe Turbo.

Модель Вартість, гривень**
Cayenne Coupe 2 592 000
Cayenne Coupe Turbo 4 627 000

Комплектації Porsche Cayenne Coupe мають стандартне обладнання відповідно до заводського оснащення:

  • 8-ступінчаста автоматична коробка передач Tiptronic S з функцією Auto Start Stop
  • панорамний дах;
  • 22-дюймові колісні диски GT Design;
  • оздоблення салону карбоном і алькантарою;
  • спортивні сидіння з регулюваннями в восьми напрямках та інтегрованими підголівниками;
  • сидіння встановлено на 30 мм нижче ніж в звичайному Cayenne, щоб компенсувати простір над головами пасажирів задніх сидінь;
  • об’єм багажника Porsche Cayenne Coupe – 625 л, а зі складеними спинками другого ряду – 1540 л. У версії Turbo ці параметри незначно відрізняються – 600 і 1510 л, відповідно.

Базова версія Cayenne Coupe оснащена 3,0-літровим турбованим V6 потужністю 340 к.с. і 450 Нм. У версії Cayenne Coupe Turbo ви отримуєте 4,0-літровий бензиновий двигун V8 з двома турбінами, що видає 550 к.с. і 770 Нм.

Оголошено українські ціни на новий Porsche Cayenne Coupe

Розгін з місця до сотні у базовій версії складає 6,0 секунд, а максимальна швидкість складає 243 км/год. Топовий Porsche Cayenne Coupe Turbo відчутно швидший: 3,9 секунд до 100 км/год, а максимальна швидкість – 286 км/год.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook