Автоновини Військова техніка

Головна зброя стримування: Видовищні кадри та відео випробувань нових українських систем залпового вогню

На державному випробувальному полігоні «Ягорлік» в Херсонській області пройшли випробування зенітних ракетних комплексів протиповітряної оборони Сухопутних військ та Повітряних сил ЗСУ. Про це повідомляє управління зв’язків з громадськістю Збройних Сил України, передає сайт Міноборони.

Військові вчені і фахівці оборонної галузі, додатково відновили і модернізували ЗРК 2К12-2Д «Куб» і БМ9К330 «Тор». Ракетні комплекси вперше виконали дослідні стрільби.

У випробуваннях взяв участь начальник Генерального штабу – Головнокомандувач ЗСУ генерал армії України Віктор Муженко.




«Завершується проведення випробувань модернізованих комплексів протиповітряної оборони, які повертаються до бойового складу Збройних Сил України. Це дасть нам можливість формувати нові підрозділи, істотно підвищити можливості зенітно-ракетних військ ЗС України та в цілому підвищити ефективність системи протиповітряної оборони і військ, і держави», – зазначив він.

Як ми писали раніше, на Шепетівському ремонтному заводі, який входить до складу державного концерну «Укроборонпром» запустять виробництво української реактивної системи залпового вогню «Верба».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook