X

Нову Skoda Octavia помітили без камуфляжу

Фото: Auto.cz

Компанія Skoda вивела на фінальні випробування універсал Octavia четвертого покоління. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль під час тестів на дорогах Чехії. Знімки, на яких машина представлена ??без камуфляжу, були опубліковані виданням Auto.cz.

Судячи з фотографій, дизайн нової «Октавії» отримає риси концепт-кара Vision RS, який дебютував на Паризькому автосалоні. При цьому габаритні розміри машини не будуть сильно відрізнятися від попередника. Очікується, що обсяг багажного відділення у універсала збільшиться до 630 літрів. Octavia наступного покоління отримає нову решітку радіатора і іншу оптику. За неофіційними даними, в салоні автомобіля з’явиться цифрова приладова панель, яку запозичать у компактного кросовера Karoq, який дебютував навесні минулого року.

Компанія Skoda представить Octavia четвертого покоління до кінця нинішнього року. Саме в 2019 році ця модель відзначить свій 60-річний ювілей. Перший примірник Octavia був випущений в 1959 році на заводі в Млада-Болеславі. Можливо, автомобіль покажуть публіці на автосалоні у Франкфурті, який відкриється у вересні. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Пізніше буде представлена ??і «заряджена» RS-модифікація Skoda Octavia.

Технічні характеристики машини поки тримаються в секреті. Всього в планах Skoda до кінця 2022 року представити понад 30 нових моделей. З них десять матимуть гібридну, або повністю електричну силову установку.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post