Автоновини

Фото салону нового Volkswagen Golf утекло в Мережу

Фото салону нового Volkswagen Golf утекло в Мережу
Фото: Carscoops

У Мережі виявилася фотографія салону Volkswagen Golf восьмого покоління. На фото, яке опубліковало видання Carscoop, видно передню панель автомобіля і рульову колонку з щитком приладів.

Дизайн інтер’єру Golf буде виконаний в стилі старшого Volkswagen Touareg. У ньому застосовується мінімум аналогових кнопок і перемикачів.

Новинка отримає повністю цифрову приладову панель, візуально об’єднану з великим тачскріном, укладеними в окремий блок. Нагадаємо, що раніше Volkswagen опублікував офіційні дизайн-скетчі майбутньої новинки.

Очікувалося, що нове покоління Golf буде представлено вже цієї осені, однак його дебют був перенесений на кінець лютого 2020 року. В основу моделі ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій в залежності від модифікації автомобіль стане легше на 35-70 кілограмів.

Фото салону нового Volkswagen Golf утекло в Мережу

А моторна гамма включатиме нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Крім того, у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook