Автоновини

MINI представив найпотужніші автомобілі в своїй історії

MINI представив найпотужніші автомобілі в своїй історії
Фото: MINI

Компанія MINI представила модернізовані «заряджені» JCW-версії хетчбека Clubman і кросовера Countryman. Новинки отримали суттєво доопрацьований двигун, ставши найпотужнішими автомобілями в історії британської марки.

MINI Clubman і Countryman в варіанті John Cooper Works оснастили модернізованою «турбочетвіркою», віддача якої підвищилася з 231 к. с. і 350 Нм крутного моменту до 305 сил і 450 Нм. Зокрема, в моторі застосували модифікований колінчастий вал і систему охолодження, а також нову випускну систему.

Мотор працює в парі тільки з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Від версії з шестидіапазонною «механікою» британці вирішили відмовитися.

Новий MINI Clubman JCW здатний набирати першу “сотню” за 4,9 сек., а Countryman JCW – за 5,1 секунди. Це на 1,4 і 1,5 сек. швидше попередників відповідно. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

MINI Clubman JCW і Countryman JCW отримали новий механічний диференціал на передній осі, шасі з оптимальними налаштуваннями, а також більш продуктивні гальмівні механізми з збільшеними 330-міліметровими дисками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook