Автоновини Військова техніка

На озброєнні України з’явиться найпотужніший танк «Тірекс»

На озброєнні України з'явиться найпотужніший танк «Тірекс»

Відповідну інформацію надав директор інформаційно-консалтингової компанії Defence Express Сергій Згурець,  повідомляє «Преса України».

«Мені відома ситуація – майже готова документація, вирішуються питання з Міністерством оборони. Це буде один з проектів по модернізації танка Т-64. За моїми підрахунками, ця робота закінчиться до кінця поточного року, якщо не вплинуть зовнішні чинники», – повідомив він. Згурец додав, що даний танк можна буде порівняти з танками українського противника.

«Він матиме нежитлову вежу, якісно посилений захист і нову систему управління вогнем, порівнянну з танком« Оплот »… За рахунок цих рішень ми отримаємо танк, який можна порівняти з танками нашого противника», – розкрив подробиці Згурець.




Він також розповів, які вимоги висувають до нового танку «Тірекс».

«Основна проблема полягає в тому, щоб наші підрозділи могли воювати вночі і були захищені. Танк «Булат» виконує цю функцію лише частково », – сказав Згурець.

На сайті “Національного промислового порталу” України опублікований патент на український танк Тірекс. Згідно з концепцією, “Тірекс” повинен бути стійкий до кумулятивних боєприпасів. За аналогією з “Арматі” він буде оснащений броньованою капсулою з місцями для трьох членів екіпажу, а також безлюдною вежею.

Танк передбачається оснастити 125-міліметровим знаряддям з дистанційно керованим автоматичним механізмом заряджання і кулеметами, а також динамічним захистом «Ніж” і “Дуплет”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook