Автоновини

Chevrolet оновив спорткар Camaro

Фото: Chevrolet

Компанія Chevrolet представила спорткар Camaro 2020 модельного року. Автомобіль отримав змінену зовнішність, а також нову «доступну» версію з V8.

Зміни в зовнішності торкнулися модифікації SS, яку можна відрізнити від попередника завдяки новому оформленню решітки радіатора. Її запозичили у концепт-кара Camaro SS Shock, показаного в минулому році на тюнінг-фестивалі SEMA.

Крім того, став доступний новий колір кузова «Rally Green», а також ряд елементів дл персоналізації автомобіля, в тому числі, задній спойлер, супорти гальмівних механізмів червоного кольору, 20-дюймові колісні диски і спортивні сидіння Recaro.

У Chevrolet Camaro з’явилася нова версія LT1, що стала доступною модифікацією моделі з двигуном V8. Мотор робочим об’ємом 6,2 л, що розвиває 460 к.с., здатний поєднуватися з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з 10-діапазонним “автоматом”. Ціни на Camaro LT1 починаються від 34 995 доларів. Цей же 10-ступінчастий “автомат” став доступний і для версії з 3,6-літровим двигуном V6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook