Автоновини

BMW розкрила подробиці про нову M3

Фото: Autoexpress

Компанія BMW представить спортивний седан M3 наступного покоління восени 2019 року на Франкфуртському автосалоні. Новинка отримає більш потужний двигун і вперше буде доступна з системою повного приводу, повідомляє Auto Express.

Нову BMW M3 оснастять істотно допрацьованим трилітровим рядним шестициліндровим мотором з двома турбінами, який буде доступний в декількох рівнях форсування. Початковий варіант буде розвивати 480 к.с., тоді як флагманська версія Competition отримає двигун потужністю 510 кінських сил.

Вперше в своїй історії седан обзаведеться системою повного приводу, як це трапилося з новою M5. При цьому електроніка зможе перекидати крутний момент виключно на задні колеса, що б водій, наприклад, міг пускати автомобіль в керований занос.

Що стосується дизайну, то він буде швидше «еволюційним», ніж «революційним» – седан збереже фірмові сімейні риси.

На даний момент найпотужнішою і найшвидшою дорожньої версією M3 є модель під індексом CS. Седан комплектується доопрацьованою трилітровою «шісткою» твін-турбо, що розвиває 460 к. с. і 600 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

BMW M3 CS набирає першу “сотню” за 3,9 сек., що на 0,2 і 0,1 сек. швидше звичайної M3 і Competition відповідно. Максимальна швидкість седана примусово обмежена електронікою на позначці 280 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook