Автоновини

BMW назвала дату прем’єри чотирьохдверної «вісімки»

Фото: BMWDeutschland

Компанія BMW представить чотирьохдверну версію нової 8-Series під назвою Gran Coupe в кінці червня на спеціальному заході в Мюнхені. Продажі автомобіля в Європі стартують у вересні нинішнього року.

Також баварці опублікували перше тизерне зображення новинки. Судячи по знімку, дизайн машини буде повторювати однойменне купе, яке представили раніше. Автомобіль отримає збільшену колісну базу, великі колісні диски і серйозні зміни в інтер’єрі.

Чотирьохдверка отримає 4,4-літровий бензиновий турбомотор V8 з віддачею 530 кінських сил. З таким двигуном до «сотні» купе розганяється за 3,7 секунди. Також клієнтам, швидше за все, запропонують 3,3-літровий дизельний агрегат з шістьма циліндрами. Потужність мотора складе 320 кінських сил. Також очікується «заряджена» версія Gran Coupe. Потужність такої модифікації складе близько 600 кінських сил.

Виробництво купе 8-Series ведеться на підприємстві в Нижній Баварії. На цьому ж заводі вже випускаються сімейства 5-Series і флагманський седан 7-Series нового покоління. Згодом на одну лінію з купе встане модифікація з кузовом «кабріолет», а також чотирьохдверна версія Gran Coupe.

У Україні продажі звичайної BMW 8-Series нового покоління почалися в минулому році. Купе має трилітровий дизельний шестициліндровий мотор, що розвиває 320 к. с. і 680 Нм крутного моменту. Топова версія «вісімки» комплектується 530-потужним 4,4-літровим бензиновим мотором V8, що дозволяє купе набирати першу “сотню” за 3,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook