Автоновини

Tesla втратила за три місяці понад 700 мільйонів доларів

Фото: Tesla Motors

Компанія Tesla Motors в першому кварталі нинішнього року зазнала великих збитків – чисті втрати американського виробника електрокарів склали 702 млн доларів. Про це повідомляється в звіті компанії. Всього за перші три місяці нинішнього року американська компанія продала 63 000 своїх електрокарів. Ця цифра на 31% менше показників за аналогічний період минулого року.

Засновник компанії Ілон Маск пообіцяв, що Tesla повернеться до прибутку в третьому кварталі 2019 року. Крім цього в планах компанії збільшити виробництво електрокарів в 2019 році до 400 000 транспортних засобів, повідомляє Bloomberg.

У березні Tesla представила свій новий компактний електричний кросовер під назвою Model Y. Ціни на автомобіль стартують від 39 000 доларів. Кросовер запозичив вже наявне шасі від Tesla Model 3. Model Y отримала два електромотори і буде пропонуватися з комплектами акумуляторів різної ємності.

У найближчих планах Tesla представити електричний пікап. Автомобіль отримає футуристичний дизайн в стилі кіберпанк. Вже у стандартній комплектації у машини буде два електричних двигуна з «божевільним обертовим моментом» і повний привід. Автомобіль зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів приблизно 650-800 кілометрів.

Компанія Tesla, орієнтована на виробництво електромобілів, заснована в 2003 році. З 2008 продає Tesla Roadster. У 2012 році компанія представила седан Model S. Штаб-квартира виробника знаходиться в місті Пало-Альто, Каліфорнія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook