Автоновини

Honda зібрала з Lego повнорозмірну копію хот-хетча Civic Type R

Фото: Honda

Американський підрозділ компанії Honda представив повнорозмірну модель «зарядженого» хетчбека Civic Type R, зробленого з Lego. Макет виконали в співвідношенні 1: 1 до оригінального автомобілю.

Будівництвом «машини» займалося дев’ять осіб під керівництвом сертифікованого фахівця з конструктору Райана МакНота. Для складання потрібно більш ніж 320 тис. пластикових кубиків, а також металева структура, що підтримує всю конструкцію. На роботу пішло понад 1300 годин.

Фахівцям вдалося відтворити навіть дрібні деталі екстер’єру, в тому числі склоочисники, гальмівні механізми, зовнішні дзеркала, а також одну з характерних особливостей хетчбека – задній спойлер особливої ??форми. Плюс до всього автомобіль отримав справжню зовнішню світлотехніку, яка управляється за допомогою спеціального додатку на iPad.

Що стосується оригінального Honda Civic Type R, то хот-хетч оснащується дволітровим чотирициліндровим турбомотором, що розвиває 320 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Машина здатна набирати першу “сотню” за 5,7 сек., а її максимальна швидкість складає 272 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook