Автоновини

Tesla модернізувала електрокари Model S і Model X

Фото: Tesla Motors

Електричний ліфтбек і кросовер отримали вдосконалену силову установку, яка дозволила збільшити запас ходу без підзарядки.

Компанія Tesla Motors представила модернізовані електрокари Model S і Model X. Зокрема, ліфтбек і кросовер отримали вдосконалену силову установку, яка дозволила збільшити запас ходу.

Зміни торкнулися автомобілів в модифікації Long Range, які оснастили істотно допрацьованим силовим агрегатом. У ньому застосували модернізований синхронний електродвигун, змінену архітектуру привід з новими підшипниками, а також вдосконалену систему змащення і охолодження.

У компанії стверджують, що інженерам вдалося на 10% збільшити максимальний пробіг електрокарів без внесення змін до батареї на 100 кіловат-годин. Запас ходу Model S виріс до 595 км, а Model X – до 523 кілометрів.

Плюс до всього нова схема силової установки дозволила в півтора рази зменшити час підзарядки акумуляторів при використанні фірмової швидкої системи Supercharger на 200 і 145 кіловат.

Нарешті, автомобілі обзавелися адаптивною підвіскою з оптимізованим управлінням – нове програмне забезпечення можна завантажити з хмарного сховища.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook