Автоновини

Mercedes розповів про новий GLS для Європи

Компанія Mercedes-Benz назвала лінійку двигунів флагманського кросовера GLS нового покоління для європейського ринку. Ціни на модель, яка на момент старту продажів буде доступна тільки з дизельними моторами, починаються від 86 тис. євро. Продажі стартують до кінця 2019 року.

Базова версія кросовера – GLS 350d 4Matic оснащується 2,9-літровим шестициліндровим рядним турбованим дизелем, що розвиває 286 к. с. і 600 Нм крутного моменту. Такий автомобіль здатний набирати першу “сотню” за сім секунд, а його максимальна швидкість склала 227 км на годину.

Крім того, в Європі новий флагманський кросовер доступний в модифікації GLS 400d 4Matic з тим же двигуном, віддача якого збільшена до 330 к. с. і 700 ньютон-метрів. З місця до 100 км / год новинка прискорюється за 6,3 сек., а максималка дорівнює 238 км на годину. Ціни на варіант GLS 400d 4Matic стартують з позначки 90,4 тис. євро.

Всі європейські автомобілі пропонуються з семимісним салоном, а за додаткову плату кросовер доступний з шістьма сидіннями – з роздільними індивідуальними кріслами на другому ряду.

Нагадаємо, новий Mercedes-Benz GLS, побудований на модульній архітектурі MHA, дебютував на мотор-шоу в Нью-Йорку. Застосування нового шасі дозволило додати в список опцій фірмову гідропневматичну підвіску E-Active Body Control, що працює завдяки бортової 48-вольтової електромережі. Крім того, Mercedes-Benz GLS отримав інформаційно-розважальний комплекс MBUX, де 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедіа об’єднаний з повністю цифровою панеллю приладів тієї ж діагоналі.

У США на момент старту продажів новий Mercedes-Benz GLS буде доступний у версіях c індексами 450 і 580. Першу оснастили трилітровим наддувним рядним шестициліндровим мотором, що видає 366 к. с. і 500 Нм крутного моменту. Топовий Mercedes-Benz GLS 580 укомплектований чотирилітровим твін-турбо V8, що розвиває 490 сил і 700 ньютон-метрів. Обидва мотори працюють в парі з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Matic.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook