Автоновини

Toyota випустить новий компактний кросовер

Фото: Toyota

Компанія Toyota протягом трьох наступних років представить 12 повністю нових або рестайлінгових моделей. У тому числі японці випустять компактний кросовер, який займе місце в лінійці між RAV4 і C-HR. Про це виданню Motor Trend розповів глава північноамериканського підрозділу Toyota Джек Холліс.

За словами топ-менеджера, новинка повинна стати більш «функціональною альтернативою» нинішньої моделі C-HR, яка на ринку США недоступна з системою повного приводу.

«Вони можуть бути в одному сегменті, але при цьому відрізнятися за ціною. Або ж один може бути міським автомобілем, а інший – машиною, пристосованою для бездоріжжя. Він буде вище, ширше і набагато ефективніше поза асфальтом. Що нам заважає випускати абсолютно різні автомобілі в рамках одного і того ж сегмента? »- зазначив Холліс.

Нагадаємо, на відміну від США, в Україні Toyota C-HR доступний як з переднім, так і з повним приводом. У лінійку моторів входить 1,2-літровий наддувний бензиновий агрегат потужністю 115 к. с., що поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з варіатором. Топовий мотор – дволітрова 148-потужна «четвірка», яка працює виключно з безступінчатою трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook