Автоновини

Наступні Porsche 718 Boxster і Cayman переведуть на електричну тягу

Фото: Autocar

Німецька марка розробить гібридні і повністю електричні модифікації «молодших» спорткарів 718 Boxster і 718 Cayman.

«Молодші» спорткари компанії Porsche наступного покоління – 718 Boxster і 718 Cayman – отримають повністю електричні версії. Крім того, в компанії обговорюють можливість розробки гібридних модифікацій нинішніх моделей. Про це виданню Autocar розповів глава німецької марки Олівер Блюм.

«У нас вже є повністю електричні прототипи 718-х. Крім того, зараз ми створюємо гібридну версію моделі. Що стосується наступного покоління, то поки незрозуміло, чи буде це просто автомобіль на комбінованій тязі, або ж ми випустимо підключаємий гібрид», – зазначив Блюм.

Рішення випускати гібриди разом з повністю електричними модифікаціями пов’язано з результатами внутрішнього інженерного дослідження. Зокрема, воно показало неможливість створення електрокара з пробігом більше 300 км без внесення істотних змін в нинішню середньомоторну архітектуру.

Нагадаємо, першим серійним електрокаром компанії Porsche стане чотирьохдверна модель Taycan, випуск якої стартує в кінці 2019 року. До складу силової установки Porsche Taycan увійдуть два електричних двигуна, встановлені на передній і задній осі. Сумарна віддача агрегатів, які живляться від 800-вольтової архітектури, складе не менше 600 кінських сил. Автомобіль зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди. Заявлений запас ходу – 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook