Автоновини

У Bugatti розповіли про екстремальні випробуваннях гіперкара Divo

Фото: Facebook / Bugatti

Компанія Bugatti опублікувала на своїй офіційній сторінці в Facebook фотографії з тестів нового гіперкара Divo. На даний момент автомобіль проходить екстремальні випробування в пустелі.

Купе тестується під керівництвом інженера-розробника французької марки Джулії Лемке. Гіперкар щодня протягом декількох годин їздить зі швидкістю 250 км / год по дорогах «в центрі пустелі» при температурі до 40 градусів за Цельсієм.

Bugatti Divo, названий на честь знаменитого французького гонщика 1930-х років Альбера Диво, був представлений в серпні 2018 року на Конкурсі елегантності в американському Пеббл-Біч.

Новинка побудована на базі моделі Chiron, але при цьому вона отримала зовсім іншу передню частину кузова з більш широким переднім спойлером і збільшеними повітрозабірниками. Гіперкар втратив частину шумоізоляції, а також отримав інтеркулер з карбоновим покриттям. Маса автомобіля склала одна 1996 кг – на 35 кг легше стандартного Chiron.

Bugatti Divo оснащений тим же восьмилітровим мотором W16, що розвиває 1500 кінських сил. Гіперкар здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 2,4 сек., f його максимальна швидкість примусово обмежена 380 км на годину (заявлена ??«максималка» у Chiron – 480 км на годину.) При цьому завдяки вдосконаленій аеродинаміці, поліпшеної керованості і більш легкої конструкції Divo проходить коло на тестовому полігоні Nardo на вісім секунд швидше «Широна».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook