Автоновини

Mercedes-AMG випустить найшвидший автомобіль у своїй історії

Фото: Mercedes-AMG

Купе Mercedes-AMG GT Black Series з’явиться в середини 2020 року і стане найбільш динамічним автомобілем в історії компанії Аффальтербаха за винятком болідів Формули-1 і дрібносерійного гіперкара One. Про це виданню Autocar розповів глава AMG Тобіас Моерс.

«Він з’явиться вже скоро. Буквально минулого тижня я керував ним. Це буде найшвидший автомобіль AMG, якщо не брати до уваги модель One. Я маю на увазі не максимальну швидкість, а час проходження кола траси», – пояснив Моерс.

Інженери AMG працюють над екстремальним купе GT Black Series останні кілька років. Автомобіль отримає полегшену конструкцію з розширеним використанням композитних матеріалів, пророблений аеродинамічний обвіс і модернізовану підвіску. За попередніми даними, суперкар оснастять чотирилітровим твін-турбо V8 від топової версії «чотирьохдверного купе» GT 63 S 4-Door, який розвиває 640 к.с. і 900 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, попередник такого автомобіля – Mercedes-Benz SLS AMG Black Series – був випущений в 2013 році. Купе оснастили 6,3-літровою “вісімкою” потужністю 631 к.с. і семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,6 сек., а його максимальна швидкість склала 315 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook