Автоновини Військова техніка

Зенітний купол першого ешелону оборони: в ЗСУ показали грізну зброю (відео)

“Тунгуска” має дуже високу швидкострільність і сама може виявити повітряну ціль і знищити її.

На озброєнні української армії є грізна зброя із системи протиповітряної оборони – зенітна самохідна установка 2С6 “Тунгуска”. У штабі Об’єднаних сил показали, чим ЗСУ захищають небо над Донбасом.

Так, серед підрозділів, у яких на озброєнні знаходяться “Тунгуски”, були проведені змагання. Бійці зі складу ООС показали злагодженість бойових розрахунків. Жоден з екіпажів “Тунгусок” не отримав оцінку нижче “добре”. А кращі зенітники виявилися в 30 окремій механізованій бригаді.




“Правоохоронці неба підтвердили на практиці – порушникам повітряного простору відсіч надійде миттєво”, – кажуть військові.

Зазначена зенітна самохідна установка є потужним високомобільним озброєнням підрозділів першого ешелону оборони для знищення засобів повітряного нападу. Установка має швидкострільні гармати і вісім ракет (ракети калібру 30 мм). Вона утворює єдиний розвідувально-вогневий комплекс, який здатний самостійно виявляти, супроводжувати і знищувати цілі на різних висотах і відстанях. Темп стрільби з двох гармат 4000-5000 пострілів за хвилину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook