NY-2019 Автоновини

Сітікар Genesis отримав двері-ножиці

Фото: Genesis

Марка Genesis – бренд компанії Hyundai – показала на Нью-Йоркському автосалоні маленький концепт-кар Mint. Новинка, яка покликана дати уявлення про преміальні міські автомобілі майбутнього, отримала так звані «двері-ножиці».

Такі двері, на відміну від стандартних дверей, що відкриваються на зовнішню сторону, відкриваються вертикально на нерухомому шарнірі. Як відзначили розробники, дана схема забезпечує зручний доступ в задню частину двомісного салону, де можуть зберігатися «предмети для повсякденного життя».

Іншою відмінною рисою автомобіля стало незвичайне рульове колесо-штурвал зі скошеними нижнім і верхнім сегментами, оточене шістьма маленькими дисплеями, які також служать в якості клавіш швидкого доступу для активації різних систем.

Про технічну складову концепт-кара Genesis Mint поки відомо небагато. Проте в компанії відзначили, що автомобіль приводиться в рух електромотором, а комплект батарей дозволяє проїхати без підзарядки приблизно 320 кілометрів.

Раніше повідомлялося, що наступною серійною прем’єрою бренду Genesis стане кросовер, прототип якого відомий під позначенням GV80. Новинка буде покликана скласти конкуренцію Audi Q7, Mercedes-Benz GLE і BMW X5.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook