NY-2019 Автоновини

Новий Porsche 911 став спідстером

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила спорткар 911 нового покоління в кузові «спідстер». Публічна прем’єра автомобіля, виконаного в стилі однойменного концепт-кара, відбулася в рамках Нью-Йоркського автосалону.

Porsche 911 Speedster оснастили чотирьохлітровим рядним шестициліндровим двигуном, що розвиває більше 500 к.с. і 469 Нм крутного моменту. Такий мотор, який встановлюється на нинішні екстремальні суперкари 911 GT3 і 911 GT3 RS, має окремі корпуси дросельних заслінок, як у гоночного автомобіля 911 GT3 R.

Агрегат поєднується виключно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Спідстер здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 3,8 сек., а його максимальна швидкість склала 309 км на годину.

Заради полегшення конструкції розробники відмовилися від кліматичної установки і використовували карбонові передні крила, а також кришки моторного відсіку і багажного відділення. Крім того, автомобіль отримав карбон-керамічні гальмівні механізми. Маса спідстера склала 1465 кілограмів.

Всього німецька компанія планує випустити 1948 таких автомобілів – кількість дає відсилання до року появи першого спідстера Porsche 356.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook