NY-2019 Автоновини

Mercedes-AMG оновив найшвидший кросовер Нюрбургринга

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-AMG представила оновлені кросовери з лінійки GLC 63, топовий представник якої носить титул найшвидшого SUV «Північної петлі» «Нюрбургринга». Публічна прем’єра автомобілів відбулася в рамках автосалону в Нью-Йорку.

Кросовер Mercedes-AMG GLC 63 і крос-купе Mercedes-AMG GLC 63 Coupe можна відрізнити від попередників завдяки зміненим фарам головного світла і заднім ліхтарям, трапецієподібним патрубкам випускної системи, а також новими 21-дюймовими колісними дисками.

У салоні з’явилося нове рульове колесо від AMG з кнопками Touch Control, а також новий інформаційно-розважальний комплекс MBUX з двома цифровими дисплеями і сприйняттям голосових команд і жестів.

Лінійка двигунів змінам не піддалася. Стандартні версії Mercedes-AMG GLC 63 і GLC 63 Coupe оснащуються чотирилітровим твін-турбодвигуном, що видає 476 к. с. і 650 Нм крутного моменту. Трансмісія – дев’ятиступінчастий «автомат». Мотор дозволяє кросоверам прискорюватися з місця до першої «сотні» за чотири секунди, а максимальна швидкість обмежена 250 км на годину.

Топова S-версія Mercedes-AMG GLC 63 комплектується чотирилітровою «вісімкою» з двома турбінами, що розвиває 510 к. с. і 700 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом.

Нагадаємо, восени 2018 року Mercedes-AMG GLC 63 S встановив рекорд «Північної петлі» «Нюрбургринга» серед серійних SUV. Автомобілем керував інженер Mercedes-AMG Маркус Хофбауер, який з першої спроби зміг пройти 20,8-кілометрову трасу за 7 хвилин і 51,7 секунди. Це на дві секунди швидше колишнього рекордсмена «Нордшляйфе» – Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook