Автоновини Шанхай-2019

У Шанхаї дебютував новий гібрид Karma з двигуном BMW

Фото: Karma Automotive

Американо-китайська компанія Karma Automotive представила нову версію гібридної моделі Revero GT, до складу силової установки якої увійшов двигун BMW. Прем’єра автомобіля відбулася на Шанхайському автосалоні.

Трициліндровий 1,5-літровий наддувний двигун виступає в ролі збільшувача запасу ходу, живлячи бортовий генератор. Автомобіль приводиться в рух двома електричними моторами, які в сумі видають 535 к. с. і 1010 Нм крутного моменту.

Karma Revero GT здатна прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 сек., що на 0,9 сек. швидше попередника. Максимальна швидкість гібрида склала 201 км на годину.

Комплект акумуляторів на 28 кВт · год дозволяє проїхати виключно на електротязі до 98 км, а максимальний запас ходу при їзді із застосуванням 1,5-літрового бензинового агрегату склав 450 кілометрів.

Крім моделі Revero GT компанія Karma Automotive привезла в Шанхай концепт-кари GT Coupe і SC1 Vision. Перший автомобіль був розроблений спільно з кузовним ательє Pininfarina і отримав ту ж силову установку, що і Revero. Другий – електричний родстер, покликаний дати уявлення про майбутні повністю «зелені» автомобілі компанії.

Karma Automotive планує почати випуск автомобілів на новому підприємстві в Каліфорнії в 2020 році з об’ємом виробництва від 12 до 13 тис. машин щорічно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook