Автоновини Шанхай-2019

Renault запустив в серію доступний електричний кросовер

Фото: Autocar

Компанія Renault представила на Шанхайському автосалоні серійну версію компактного електричного кросовера K-ZE, прототип якого був показаний восени 2018 року на мотор-шоу в Парижі. Новинка позиціонується як доступний масовий електромобіль.

Автовиробник зазначив, що автомобіль розроблявся відповідно до «високих європейських стандартів». Розмір колісної бази кросовера склав 2423 мм, а дорожній просвіт дорівнює 150 міліметрів. Об’єм багажного відділення – 300 літрів.

Поки про Renault K-ZE відомо лише те, що без поповнення запасу батарей він зможе проїхати близько 250 кілометрів (по європейському циклу NEDC). При використанні системи швидкої зарядки енергію акумуляторів можна поповнити з 0 до 80% за 50 хвилин, а стандартний пристрій поповнить заряд приблизно за чотири години.

Renault K-ZE будуть випускати на спільному підприємстві альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi і китайської фірми Dongfeng, а продажі кросовера стартують в КНР до кінця нинішнього року. Французи розраховують, що до 2022 року марка Renault буде реалізовувати в Китаї понад півмільйона машин щорічно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook