Автоновини Шанхай-2019

Nissan наділив нову Sylphy аеродинамікою суперкара

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила на Шанхайському автосалоні компактний седан Sylphy нового покоління. Новинка отримала аеродинамічне кузов з коефіцієнтом лобового опору 0.26 – як у суперкара GT-R.

Від попередника седан можна відрізнити завдяки чорній решітці радіатора з V-подібним елементом, гострокутним фарам головного світла і противотуманки, а також за іншими задніми ліхтарями.

Що стосується салону, то між двома циферблатами спідометра і тахометра з’явився семидюймовий кольоровий дисплей, на який виводиться додаткова корисна інформація. За керування мультимедійним комплексом з «новими можливостями» підключенням смартфонів і сприйняттям голосових команд відповідає тачскрін діагоналлю вісім дюймів.

Nissan Sylphy отримав двигун нового покоління, про який поки немає даних. Мотор працюватиме в парі з варіатором Xtronic. Плюс до всього, інженери модернізували рульове управління і підвіску, а також збільшили міцність конструкції. У список доступних систем безпеки увійшла функція автоматичного екстреного гальмування, система контролю «мертвих» зон і дотримання рядності руху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook