Автоновини Шанхай-2019

Hyundai показав кросовер Creta нового покоління

Фото: Carscoops

Компанія Hyundai представила кросовер ix25 нового покоління, попередник якого продається в Україні під назвою Creta. Прем’єра автомобіля відбулася на Шанхайському автосалоні.

Кросовер вийшов на 30 мм довшим, на 10 мм ширшим і на 7 мм нижчим моделі першого покоління. Розмір колісної бази збільшився на 20 міліметрів. Що стосується зовнішності, то автомобіль отримав двосекційні фари головного світла в стилі моделі Kona, а також додатковий пластиковий захист нижньої частини кузова.

Судячи по знімку інтер’єру, в салоні з’явився новий окремий вертикальний дисплей мультимедійного комплексу в стилі електрокарів Tesla, інший селектор автоматичної трансмісії і електронне гальмо стоянки. Кнопка Terrain Mode на центральній консолі говорить про те, що кросовер отримає спеціальний режим для їзди по бездоріжжю.

Раніше повідомлялося, що у нового Hyundai Creta / ix25 крім стандартної модифікації з п’ятьма місцями з’явиться варіант з семимісним салоном.

У Україні Hyundai Creta нинішнього покоління доступна з бензиновим мотором робочим об’ємом 1,6 літра, що розвиває 123 к. с. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною, або з автоматичною коробкою передач. Ціни на кросовер починаються від 517 100 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook