Автоновини

Volkswagen представив два нових купе-кросовера

Фото: Volkswagen

На Шанхайському автосалоні дебютують нові варіанти великого кросовера Teramont і компактного Tiguan.

Компанія Volkswagen представила на спеціальному заході в Китаї два нових кросовера з купеобразним силуетом кузова – Teramont X і SUV Coupe. Публічна прем’єра автомобілів відбудеться 17 квітня на Шанхайському автосалоні.

Volkswagen Teramont X є серійною моделлю. Багато в чому вона нагадує купе-кросовер Atlas Cross Sport, представлений в серпні 2018 року на Конкурсі елегантності в американському Пеббл-Біч.

Габаритна довжина автомобіля склала 4905 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2980 міліметрів. Базовим мотором стане дволітрова бензинова «турбочетвірка» потужністю 186 к.с., а топовим – 299-потужний трилітровий двигун VR6. Крім того, кросовер буде доступний з невідомим двигуном V6 об’ємом 2,5 л, що видає 220 кінських сил.

Що стосується Volkswagen SUV Coupe, то він, імовірно, побудований на базі моделі Tiguan. Поки про новинку лише відомо те, що вона оснащується дволітровим бензиновим двигуном, семиступінчастою роботизованою коробкою передач і системою повного приводу 4Motion.

Нагадаємо, на Шанхайському автосалоні також відбудеться прем’єра концептуального електричного кросовера Volkswagen Roomzz, серійна версія якого повинна стати найбільшою моделлю в електричній лінійці I.D. За попередніми даними, товарний автомобіль з’явиться в 2020 році і складе конкуренцію Tesla Model X.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook