Автоновини

Audi розсекретила хетчбек з прибираємим кермом

Фото: Audi

Електрокар Audi AI: me оснастили безпілотною системою четвертого рівня. Це означає, що автомобіль може рухатися автономно – без допомоги водія.

Компанія Audi розсекретила свій новий електрокар під назвою AI: me. Публічна прем’єра прототипу відбудеться на автосалоні в Шанхаї. У самій компанії новинку охарактеризували як «компактний автомобіль з системою автономного управління для мегаполісів майбутнього». За словами представників німецького бренду, прототип дає уявлення про розвиток електрокарів німецького бренду в найближчі десять років.

Новинка побудована на платформі MEB, яка розроблялася спеціально для моделей з електричною силовою установкою. Довжина автомобіля складає 4,30 м, ширина 1,90 м, а висота 1,52 метра. Розмір колісної бази дорівнює 2,77 метрів. AI: me виконаний у футуристичному стилі. Автомобіль отримав короткі звіси і адаптивні амортизатори. У салоні встановлюється забираєме кермо, тривимірна цифрова приладова панель.

AI: me оснащується електричним мотором, який встановлений на задню вісь. Потужність агрегату становить 170 кінських сил. Передбачається, що машина буде використовуватися тільки в місті зі швидкістю від 20 до 70 км / год, тому за задумом розробників такої силової установки автомобілю цілком достатньо. Запас ходу в машини становить від 400 до 600 кілометрів. Зарядна батарея знаходиться під підлогою електрокара.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook