Автоновини

Відео: 600-потужний Jaguar XE ставить рекорд траси в Дубаї

Фото: Jaguar Land Rover

Найпотужніший і найшвидший серійний автомобіль британської марки, оснащений 600-потужним двигуном, зміг пройти 5,39-кілометровий трек за 2 хвилини і 18,81 секунди.

Найпотужніший і найшвидший серійний автомобіль у історії компанії Jaguar – суперседан XE SV Project 8 – встановив рекорд автодрому в Дубаї. Ролик заїзду розмістили на офіційному YouTube-каналі британської марки.

Автомобілем керував інженер і тест-пілот Jaguar Land Rover Хаві Барріо Дуато, який зміг пройти 5,39-кілометровий трек за 2 хвилини і 18,81 секунди. Jaguar XE SV Project 8 комплектується п’ятилітровою компресорною «вісімкою» від суперкара F-Type SVR, віддача якої підвищена з 575 до 600 кінських сил. Суперседан здатний розганятися з місця до 96 км / год за 3,3 секунди, а його максимальна швидкість перевищує 320 км на годину.

Восени 2017 року Jaguar XE SV Project 8 встановив новий рекорд «Північної петлі» Нюрбургрінга серед серійних автомобілів з чотирма дверима. «Заряджена» модифікація найменшої моделі британської марки проїхала коло по «Нордшляйфе» за 7 хвилин і 23 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook