Автоновини Військова техніка

Вражають ціль на відстані 130 км: ЗСУ показали видовищні кадри випробувань нового ракетного комплексу

Ракети здатні точно знищувати ворога на відстані 130 км. На півдні Одеської області 4 квітня були успішно проведені випробування нових українських ракет, зокрема контрольні пуски ракетних комплексів “Вільха М”. 

В РНБО повідомили, що в четвер, 4 квітня, відбулося випробування нового модернізованого ракетного комплексу «Вільха-М», ракети якого здатні вражати цілі на майже вдвічі більшій відстані, ніж ті, що знаходяться на озброєнні ЗСУ.

Олександр Турчинов нагадав, що в минулому році почалося серійне виробництво нового потужного ракетного комплексу «Вільха», прийнятого на озброєння ЗСУ, «керовані ракети якого точно вражають ціль на відстані 70 км». Відзначається, що ракети модернізованого комплексу вражають ціль на відстані 130 км.




За словами Турчинова, під час випробувань було перевірено застосування нових ракет для знищення цілей на максимальній дальності, а також точність і ефективність ураження цілі.

«Також перевірялася робота нової системи управління, ефективність нового навігаційного обладнання, і якість роботи нової системи управління пусками», – повідомив він. За словами Турчинова, найближчим часом очікується завершення розробки нового покоління ракет цього класу, здатних вражати цілі на відстані понад 200 км.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook