Автоновини Військова техніка

«Заспокоює нахабних!»: ЗСУ отримали потужну зброю на Донбасі (відео)

«Заспокоює нахабних!»: ЗСУ отримали потужну зброю на Донбасі (відео)

На Донбасі відбулася перевірка готовності до виконання завдань за призначенням чергових сил протиповітряної оборони.

Так, бойові розрахунки ЗРК БУК-М1 зі складу підрозділів ППО Об’єднаних сил по сигналу відбули на бойові позиції для відпрацювання умовно-бойового завдання, повідомляється на сторінці прес-центру штабу ООС в Facebook.

“Заспокоює нахабних, заспокоює “допитливих “… Зайнявши стартові позиції, зенітно-ракетні батареї виконали завдання з пошуку повітряної цілі, взяття її на автоматичний супровід і умовне знищення”, – йдеться в повідомленні.

Перевірка показала, що підрозділи ППО Об’єднаних сил готові швидко і своєчасно реагувати на будь-яку агресію з повітря.




ЗРК Бук-М1 призначений для знищення літаків тактичної і стратегічної авіації, вертольотів вогневої підтримки, крилатих ракет і безпілотних літальних апаратів.

Цей комплекс здатний ефективно протистояти масованим нальотам ворожої авіації і надійно прикривати війська, або військово-промислові об’єкти. ЗРК може якісно працювати в обстановці радіоелектронного придушення і в будь-яких погодних умовах. ЗРК “Бук-М1” забезпечує круговий радіус ураження цілей.

Як ми писали раніше, військові вчені і фахівці оборонної галузі, додатково відновили і модернізували ЗРК 2К12-2Д «Куб» і БМ9К330 «Тор». Ракетні комплекси вперше виконали дослідні стрільби.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook