Автоновини Тюнінг

Новий Mercedes-AMG G63 захистили від пострілів і гранат

Фото: Inkas Armored

Канадська компанія Inkas Armored представила броньовану версію «зарядженого» позашляховика Mercedes-AMG G63 нового покоління. Автомобіль здатний витримувати вогонь потужної стрілецької зброї і вибухи ручних гранат.

Позашляховик отримав броню з композитних матеріалів і куленепробивні вікна. Захист відповідає стандарту CEN 1 063 BR6, який передбачає опір пострілам з штурмових гвинтівок калібру 7,62 мм і одночасним підривам двох німецьких гранат DM51.

Плюс до всього фахівці посилили захист електронного блоку управління, модернізували підвіску, а також використовували шини RunFlat. В якості опції доступна автоматична система пожежогасіння, проблискові маячки, сирена з гучномовцем, а також позашляхові покришки і посилені гальмівні механізми.

Двигун і трансмісія змін не зазнали. Новий Mercedes-AMG G63 оснащується чотирилітровим восьмициліндровим мотором з двома турбінами, що розвиває 585 к. с. і 850 Нм крутного моменту. Агрегат працює разом з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Стандартний автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,4 сек., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою 240 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook