Автоновини

Hyundai представив спортивну версію кросовера Tucson

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила нову версію кросовера Tucson, яка стала частиною спортивної лінійки N Line. Світові продажі автомобіля повинні початися вже в травні нинішнього року. Ціни на новинку поки тримаються в секреті.

Hyundai Tucson N Line відрізняється від стандартної моделі зміненою хромованою радіаторною решіткою, особливими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також 19-дюймовими алюмінієвими колісними дисками чорного кольору. В оформленні салону використовують шкіру з контрастною червоною прострочкою. Опціонально клієнтам запропонують панорамний дах і аудіосистему Krell з дев’ятьма динаміками.

Кросовер можна буде придбати з 2,0-літровим дизельним мотором, що працює за технологією «м’який гібрид». Звичайним ДВЗ допомагає мотор-генератор, який живиться від 48-вольтої бортової мережі. Потужність силової установки становить 185 кінських сил. Також доступна гібридна модифікація з 1,6-літровим дизельним агрегатом. У цьому випадку потужність кросовера складе 136 кінських сил.

Також в гамму моторів увійшов 1,6-літровий бензиновий агрегат з віддачею 177 кінських сил. На вибір клієнтам запропонують шестиступінчасту механічну коробку передач або семиступінчасту роботизовану трансмісію з подвійним зчепленням. Також модернізації піддалися підвіска і гальмівні механізми.


У Україні лінійка двигунів Hyundai Tucson включає дволітровий бензиновий двигун потужністю 155 к. с., а також 1,6-літровий наддувний агрегат, який видає 177 кінських сил. Крім того, доступний 185-потужний дволітровий дизель, який поєднується з новою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка прийшла на зміну шестидіапазонної трансмісії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook