Автоновини

Kia розповіла про новий кросовер на базі Ceed

Фото: Kia

У лінійці Kia Ceed з’явиться вседорожня версія. Новий автомобіль буде базуватися на платформі передньопривідної K2, на якій вже випускають Ceed, Ceed Sportwagon, ProCeed, а також седан Cerato. Про це розповіли в прес-службі корейської компанії.

Світова прем’єра автомобіля відбудеться вже в цьому році. Місце і час дебюту компанія поки не називає, однак не виключено, що він відбудеться у вересні на автосалоні у Франкфурті. Тоді ж стане відомо і назву нової моделі.

Подробиць про технічну начинку новинки поки немає. Найімовірніше, нова машина отримає ту ж лінійку двигунів і трансмісій, що і звичайні хетчбек і універсал.

Нагадаємо, що Ceed нового покоління представлений  з трьома бензиновими двигунами об’ємом 1.4 і 1.6 літра. Базовий атмосферник 1.4 MPI видає 100 к. с. На щабель вище стоїть двигун 1.6 MPI віддачею 128 к. с. А вінчає гаму модифікацій наддувний 1.4 T-GDI з безпосереднім уприскуванням, який розвиває 140 к. с.

Початкові двигуни оснащуються як шестиступінчастою механікою, так і шестидіапазонним автоматом, а топовий турбомотор працює в парі виключно з семиступінчастим роботом з двома зчепленнями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook