X

Geely представив свій перший серійний мінівен

Фото: Geely

Китайська компанія Geely представила свій перший сімейний мінівен під назвою Jiaji. Автомобіль доступний трьох різних компоновках: 2 + 2 + 2, 2 + 2 + 3 і 2 + 3 + 2. Новинку можна придбати в трьох комплектаціях: з традиційними бензиновим двигунами об’ємом 1,5 і 1,8 л з турбонаддувом, а також з «м’яким» і підключаємим гібрідним приводом.

Так, версія Geely Jiaji 1.5TD PHEV оснащується 1,5-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Агрегат працює в парі з автоматичною трансмісією 7DCTH. Сумарна потужність гібридної силової установки становить 258 к. с. і 385 Нм крутного моменту. Також клієнтам пропонується версія 1.5TD MHEV з «м’яким» гібридним приводом 48V BSG і трансмісією 7DCT. Сумарна потужність такої силової установки становить 190 к. с. і 300 Нм крутного моменту.

Мінівен пропонується в трьох різних компоновках: 2 + 2 + 2, 2 + 2 + 3 і 2 + 3 + 2. Дизайн моделі нагадує концепт MPV Concept, який був показаний ще в 2017 році. Дорожній просвіт машини дорівнює 165 міліметрів. Автомобіль отримав короткі передній і задній звіси, світлодіодну оптику, панорамний дах і 18-дюймові колісні диски.

У салоні новинки встановлюються широкоформатна приладова панель і екран мультимедійної системи з діагоналлю 12,3 дюйма. Водієві доступні інтелектуальний круїз-контроль, асистент утримання автомобіля в смузі, система автоматичного паркування, система моніторингу сліпих зон, система оповіщення про перевищення допустимої швидкості, а також інтелектуальне дальнє світло.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post