Автоновини

Buick показав оновлений седан LaCrosse

Фото: Buick

Компанія Buick представила оновлений седан LaCrosse для китайського авторинку. Модель отримала суттєві зміни в дизайні, а також переглянуту моторну гамму.

Компанія Opel більше не є частиною концерну General Motors (Opel увійшов до французького альянсу PSA), однак після рестайлінгу LaCrosse отримав передню частину кузова в стилі моделі Insignia. Зокрема, седан отримав завужені світлодіодні фари, збільшену радіаторну решітку, а також злегка модернізований бампер.

Задні ліхтарі, тепер об’єднані тонкою хромованою смугою. Від попередника седан також можна відрізнити завдяки патрубкам випускної системи іншої форми і зміненому бамперу.

Buick LaCrosse оснащується дволітровим чотирициліндровим турбованим двигуном, що розвиває 240 к. с. і 350 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Надалі у седана з’явиться версія з абсолютно новим 1,3-літровим агрегатом потужністю 160 кінських сил.

Оновлений Buick LaCross призначається виключно для китайського ринку. Випуск автомобілів налагодять на підприємстві SAIC-GM в Шанхаї.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook