Автоновини Женева-2019

Відроджена Hispano Suiza показала 1020-потужний суперкар в стилі 1930-х

Фото: Motor1

Відроджена марка Hispano Suiza представила електричний суперкар Carmen, кузов якого є відсиланням до класичних автомобілів іспанської компанії 1930-х років. Прем’єра новинки відбулася на Женевському автосалоні.

На кожному задньому колесі автомобіля встановлено по два електромотори, які в сумі розвивають 1020 кінських сил. Купе здатне прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за три секунди, а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину. Комплект літійіонних акумуляторів дозволяє проїхати без підзарядки до 400 кілометрів.

У конструкції автомобіля широко використовували композитні матеріали, тому маса суперкара склала 1690 кілограмів. Для порівняння: електрокар Tesla Model S важить приблизно 2,5 тонни.

В оформленні інтер’єру використали шкіру з ручною прострочкою, а також алькантару, алюміній і натуральне дерево. Управління інформаційно-розважальним комплексом Carmen і іншими системами автомобіля здійснюється за допомогою 10,1-дюймового сенсорного дисплея.

Випускатися Hispano Suiza Carmen буде в Барселоні. Всього буде зроблено 19 примірників електричного суперкара, вартість кожного з яких складе 1,5 млн євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook