Автоновини

Renault Captur нового покоління перетворять на гібрид

Фото: Motor1

Компанія Renault вивела на тести кросовер Captur нового покоління. Шпигунські фотографії автомобіля виклало видання Motor1. За їхніми даними, на знімках представлена ??гібридна модифікація автомобіля. Кросовер отримає силову установку під назвою E-tech, яка скоро дебютує на Clio п’ятого покоління.

E-tech включає в себе бензиновий двигун потужністю 90 к. с. і електромотор з віддачею 40 кінських сил. Однак на відміну від Clio кросовер Captur отримає акумулятор потужністю 9,8 кВт. Автомобіль зможе проїхати без підзарядки 40-50 кілометрів. Також кросовер отримає три режими руху і функцію рекуперативного гальмування.

Також не виключається поява повністю електричної версії Captur. Однак всі подробиці про неї поки тримаються в секреті.

Нинішній Captur оснащується бензиновими моторами об’ємом 0,9 л (90 к.с.) і 1,2 л (116 к.с.), а також 1,5-літровим 90-потужним дизелем. Альтернативою МКП є варіатор, привід – тільки на передні колеса. Автомобіль побудований на базі хетчбека Clio і змагається з Kia Soul і Nissan Juke.

Точна дата прем’єри кросовера нового покоління поки невідома. Швидше за все, модель представлять не раніше наступного року. Що стосується Renault Clio п’ятого покоління, який дебютував в Женеві, то його продажі в Європі стартують цієї осені.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook