Автоновини Женева-2019

Jeep Renegade і Compass стали гібридами

Фото: Jeep

Компанія Jeep представила нові модифікації компактних кросоверів Renegade і Compass, які отримали гібридні силові установки з можливістю підзарядки батарей від електромережі. Прем’єра автомобілів відбулася на Женевському автосалоні.

Jeep Renegade отримає силову установку на базі нового 1,3-літрового бензинового наддувного двигуна, який працює в парі електричним мотором. В сумі агрегати здатні видавати від 190 до 240 кінських сил.

Маленький кросовер може прискорюватися з місця до «сотні» за 7 сек. і проїжджати виключно на електротязі до 50 км зі швидкістю не більше 130 км на годину. Про гібридний Jeep Compass поки лише відомо, що його агрегати розвивають сумарні 240 сил.

У компанії відзначили, що використання бензоелектричної схеми дозволило поліпшити позашляхові характеристики автомобілів. Так, підключаємий задній електромотор може допомогти при старті з місця, а також поліпшити зчеплення задній осі з дорожнім полотном.

Нагадаємо, на даний момент в Україні Jeep Renegade пропонується з 1,6-літровим 110-потужним атмосферним мотором, а також з 1,4-літровими двигунами потужністю 140, або 160 сил. Ціни на кросовер починаються від 694 422 грн.

Jeep Compass очікується в Україні з 2,4-літровим мотором, доступним в двох стадіях форсування: 150 к. с. (229 Нм крутного моменту) і 175 к. с. (237 Нм). Агрегати працюють в парі з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook