Автоновини Женева-2019

У Женеві представили найпотужніший італійський автомобіль

Фото: Pininfarina

Італійське кузовне ательє Pininfarina представило на автосалоні в Женеві новий електричний гіперкар. Автомобіль надійде в продаж під назвою Battista на честь засновника компанії Джованні Баттіста Фаріни.

Новинку оснастили чотирма електричними двигунами, які в сумі видають близько 1900 кінських сил. У компанії вже заявили, що Pininfarina стала найпотужнішим італійським автомобілем, який може їздити по дорогах загального користування.

Гіперкар може прискорюватися з місця до першої «сотні» менш ніж за дві секунди, а його максимальна швидкість складає 400 км на годину. Запасу акумуляторів вистачить, щоб проїхати без підзарядки до 450 кілометрів.

Дизайн новинки виконали в стилістиці найбільш значущих машин, розроблених Pininfarina, включаючи Cisitalia 202 1947 року випуску, Ferrari 512S 1970 року і концепт-кар Sintesi 2008 випуску. У салоні новинки встановлять два аналогових контролера, цифрову приладову панель, а також два великих дисплея з боків, куди будуть виводитися дані навігатора, відомості про роботу систем автомобіля та інша актуальна інформація.

Замовити новинку можна буде через спеціальний сайт. Для покупки буде доступний обмежений тираж автомобіля. Наприклад, для Європи виділили тільки 50 екземплярів гіперкара. Продажі Pininfarina Battista стартують в 2020 році. Вартість гіперкара складе від 2 до 2,5 млн доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook