Автоновини Женева-2019

Skoda показала новий електричний кросовер

Компанія Skoda привезла на автосалон до Женеви свій новий концептуальний кросовер з електричною силовою установкою. Автомобіль носить назву Vision iV і побудований на модульній платформі MEB концерну Volkswagen, розробленої спеціально для автомобілів з повністю електричними силовими установками.

Довжина купеобразного кросовера складає 4665 мм, ширина – 1926 мм, а висота – 1613 міліметрів. Новинка отримає дах з спадаючої лінією, великі 22-дюймові аеродинамічні колеса, світлодіодну оптику, традиційну решітку радіатора, а також зовнішні камери з корпусами у вигляді акулячих плавників, які замінили традиційні бічні дзеркала. Об’єм багажного відділення у електрокара складає 550 літрів.

У купе-кроссовера відсутній звичний центральний тунель. Автомобіль отримав абсолютно нову приладову панель і відділення для двох мобільних телефонів, які можна зарядити і підключити до бортової мультимедійної системи за допомогою бездротового з’єднання. Також Vision iV оснастили великим сенсорним дисплеєм і двохспицевим рульовим колесом.

Прототип оснащується двома електромоторами сумарною потужністю 306 к. с., які передають тягу на обидві осі і дозволяють розганятися до 180 км на годину. Запасу батарей вистачає, щоб проїхати близько 500 кілометрів. Зарядити батареї кросовера на 80% можна за півгодини.

В майбутньому концепт Vision iV повинен отримати серійну версію. Очікується, що її продажі стартують в 2021 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook